KARATE-DO

Karate-do Ichiro – Fyns bedste traditionelle karate-klub

I Karate-do Ichiro træner vi karate-stilarten shotokan karate (JKA).

Af hjertet er vi en moderne, traditionel karate-klub, hvilket betyder at vi dyrker og træner karatens tre grundlæggende elementer: kihon, kata og kumite (indsat link) og ikke kun konkurrence- og sportskarate.

Vi er en super social klub og dyrker og værner om vores fællesskab med alt lige fra fællesspisninger, klubfester, master-classes og fællesarrangementer og meget mere.

Vi har kæmpere i alle aldre på JKA Danmarks landshold og er ofte ude til stævner, men den daglige træning og udvikling i klubben og i dojoen er alfa og omega for os.

Og så er vi altid glade for at byde velkommen til nye medlemmer – både børn, unge og voksne.

Karate-do Ichiro – en del af Odense Sportscentrum

Her har vi adgang til masser af små og store lækre lokaler og har faste tider i faste dojoer, som vores medlemmer træner i – og som vi uden problemer deler med andre kampsportsklubber. I Odense Sportscentrum har vi adgang til en stor hal, hvor vi kan afholde små og store stævner, hvilket er luksus at kunne gøre på hjemmebane.

Ligesom Karate-do Ichiro er Odense Sportscentrum (OSPC) en almennyttig forening, der driver Nordens største multi- og kampsportscenter. Huset drives af frivillige instruktører og en valgt bestyrelse, og evt. overskud/underskud bliver i foreningen. På kort tid blev Odense Sportscentrum blevet Nordeuropas største multi- og kampsportshus, hvor mange foreninger har slået sig sammen og nyder godt af hinandens fællesskab.

OSPC er et idrætsfællesskab med en masse klubber indenfor kampsport, fitness, klatring og anden nichesport, hvor grundtanken er at være fælles om de nødvendige opgaver, så̊ der frigøres frivillige ressourcer og tid til at dyrke og udvikle idrætten.

I Odense Sportscentrum er der 2 andre karate-klubber ud over Karate-do Ichiro, nemlig Odense Karate- og selvforsvars-klub, som dyrker Okinawa Goju-Ryu karate – og Odense Kyukushin Karate, som dyrker fuldkontakt karate. Det er super med flere søsterklubber indenfor samme kampsport – et naboskab som vi nyder og trives med i dagligdagen.

Med ét kontingent har man adgang til alle de mange idrætstilbud, der findes i huset, og på den måde gør Odense Sportscentrum det nemt at dyrke foreningsidræt. Der er mulighed for at gå til 16 forskellige idrætsgrene, og med over 1000 ugentlige besøgende, er Odense Sportscentrum et samlingspunkt og fyrtårn for børn, unge og seniorer.

Læs mere om OSPC her: (link til OSPC)